Loading...
Zákaznický servis

Marie Vašáková & Kateřina Veselská
Vám jsou k dispozici od 7 00 do 18 00

Kontaktujte nás
Technická podpora

Ing. Vojtěch Dědic Vám je
k dispozici od 7 00 do 18 00

Kontaktujte nás

SOUHLAS S POSKYTNUTÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ



Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je: Ostendorf - OSMA s. r. o., se sídlem Komorovice 1, 396 01 Humpolec.

Zpracovatel osobních údajů

Zpracovatelem osobních údajů je: Ostendorf - OSMA s. r. o., se sídlem Komorovice 1, 396 01 Humpolec.

Osobní údaje je oprávněn také zpracovávat kterýkoliv zaměstnanec správce.
  • Text souhlasu
Zaškrtnutím políčka před odesláním objednávky nebo kontaktování přes formuláře ve smyslu ust. § 5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále též jako „zákon o ochraně osobních údajů“), a v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. a) nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které nabude účinnosti dne 25. 5. 2018, Souhlasím se zpracování a uchováním osobních údajů.
  • Jaké údaje budou zpracovány
Jméno a příjmení, popřípadě obchodní firma, bydliště (ulice, č. p./č. o, město, PSČ, stát) nebo sídlo, datum narození, e-mailová adresa, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, IP adresa,
  • K jakým účelům budou osobní údaje zpracovány a uchovány
  • Osobní údaje, kterými jsou:
jméno a příjmení, popřípadě obchodní firma,

bydliště (ulice, č. p./č. o, město, PSČ, stát) nebo sídlo,

e-mailová adresa,

telefonní číslo,

bude správce shromažďovat, uchovávat a zpracovávat pro následující účely:

pro uzavření smlouvy,

pro zasílání upozornění a oznámení týkajících se obchodního případu,

pro zasílání marketingových oznámení správce,

pro poskytnutí třetím osobám, kterými jsou naši obchodní partneři, aby je tyto osoby užily k následujícím účelům: doručení zboží, správa a propagace na sociálních sítích.

  • Doba, po kterou budou osobní údaje uchovány
Správce bude uchovávat osobní údaje po dobu nezbytně nutnou. Nejdéle bude správce uchovávat osobní údaje po dobu 5 let.
  • Jakým způsobem budou osobní údaje zpracovány a uchovány?
Osobní údaje budou zpracovány: strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů; v písemné podobě;
  • Práva subjektu údajů, informace a přístup k osobním údajům
Jako subjekt údajů mám právo na přístup k mým osobním údajům, mám právo na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování.

Mám právo požadovat informaci, jaké osobní údaje jsou zpracovávány a mám právo požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů.

Dále mám právo vznést námitku proti zpracování, jakož i práva na přenositelnost údajů (tj. právo získat osobní údaje, které se mne týkají, které jsem poskytl správci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, blíže viz. čl. 20 GDPR).

Mám právo souhlas kdykoli odvolat, aniž by tím byla dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném před jeho odvoláním, pokud je zpracování založeno na čl. 6 odst. 1 písm. a) nebo čl. 9 odst. 2 písm. a) GDPR. To znamená, že takové právo nemám zejména tehdy, pokud je zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje (zejména povinnosti vztahující se k LVTČ).

Jako subjekt údajů jsem informován o tom, že souhlas s poskytnutím údajů mohu odvolat vyplněním formuláře na internetových stránkách na adrese http://www.forsite.cz/ochrana-osobnich-udaju nebo odesláním e-mailu na adresu support@forsite.cz

Jako subjekt údajů mám právo požádat o informaci o zpracování mých osobních údajů, přičemž tuto informaci je správce povinen mi bez zbytečného odkladu předat. Obsah informace je dán ustanovením § 12 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Správce má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Jako subjekt údajů mám v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů právo obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Správce prohlašuje, že při zpracování nedochází k automatizovanému rozhodování, včetně profilování, uvedenému v čl. 22 odst. 1 a 4 GDPR.

Správce prohlašuje, že osobní údaje nejsou zpracovávány pro účely vědeckého či historického výzkumu nebo pro statistické účely.

Správce prohlašuje, že bude osobní údaje zpracovávat:

strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů v písemné podobě

  • Zpracování osobních údajů projektantů
Osobní údaje projektantů (FOP) zpracovává společnost Ostendorf - OSMA v rámci provozování elektronické Knihovny SW (OSMA) na webových stránkách společnosti za účely: propagační a marketingové účely, prezentace zboží. Právními tituly zpracování jsou:
  • Oprávněné zájmy správce
  • Souhlas subjektu údajů
    • Závěrečná ustanovení
    Jako subjekt údajů prohlašuji, že jsem si vědom(a) svých práv podle ust. § 12 a § 21 zákona o ochraně osobních údajů a svých práv podle GDRP.

    Prohlašuji, že všechny poskytnuté údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

    Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu a zpracovávat je bude pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny.

    Tato stránka používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb v souladu s pravidly pro užívání cookies. Kliknutím na tlačítko 'Dozvědět se více' zjistíte, jak s těmito údaji nakládáme. Dozvědět se více